Most szól:
Vezeti:
2019.10.03. Csütörtök 08:14

A Családmeséinkben ezúttal Bán Teodóra és Nagy Feró

Ezen a héten az idősek világnapja alkalmából a nagyszülőké lesz majd a főszerep.

A Családmeséink hétről hétre újabb és újabb híresség családjába enged betekinteni egy picit, ezúttal Bán Teodóra egykori balerina, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) valamint a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetője lesz majd a vendégünk, illetve egy kicsit jobban megismerhetitek az idei Petőfi Zenei életműdíjas Nagy Ferót, a Beatrice frontemberét is.

Milyen az élet akkor, ha több generáció él egy fedél alatt? Jól tudja ezt Bán Teodóra és lánya, Keveházi Krisztina, akik mind a mai napig egy házban élnek. Így aztán a reggeli kakaót mindig Teodóra készíti kis unokáinak, rendszeresen megy értük az óvodába, a játszótérre. És ugyan legnagyobb unokája, Gonzales Jázmin már szupermodellként járja a világot, aggódó nagyszülői tekintetét róla sem veszi le soha. Akkor sem, amikor több ezer kilométer választja el őket egymástól.

Ferónál nem csak a több mint 50 éves zenei pálya kerül majd persze szóba, hanem a nagypapa szerep is, amire Feró mindennél jobban vágyott. De azt talán még ő sem gondolta volna, hogy lány unokáját éppen saját zenekaráról nevezik majd el. Hogy hogyan lett a legkisebb Nagy, Beatrice?

A Családmeséink legújabb adásából megtudhatjátok, pénteken 20.40-től az M2 Petőfi TV műsorán.