Most szól:
Vezeti:
2019.10.05 Szombat . 08:39

Családmeséink 6.rész összefoglaló - Bán Teodóra, Nagy Feró

Lemaradtál? Nézd vissza a Családmeséink legújabb epizódját!

A Családmeséink eheti epizódjában, az idősek világnapja alkalmából a nagyszülőké volt a főszerep. Vendégünk volt a csodálatos karriert befutott egykori balerina, Bán Teodóra és a Beatricéből is jól ismert, Petőfi Zenei Életműdíjas Nagy Feró.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) valamint a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetőjével, vagyis Bán Teodórával játszótérre látogattunk, majd fagyizni mentünk. A művésznő mesélt arról, hogy milyen az, amikor több generáció él egy fedél alatt, hiszen náluk ez a természetes, hiszen Teodórával együttél lánya, a szintén balerina Keveházi Krisztina és az ő három csodálatos gyermeke is. Ebből kifolyólag a reggeli kakaót rendszeresen Teodór készíti az unokáknak, de gyakran megy értük az óvodába, vagy éppen, mint ahogyan az adásban is, ugranak le a játszótérre. Szóba kerül legnagyobb unokája is, a mára már szupermodellként a világot járó Gonzales Jázmin is, aki legyen több ezer kilométerre is a hazájától, a nagymama mindig aggódik érte és figyeli a közösségi média oldalakon és ahol csak tudja. Keveházi Krisztina elárulja, hogy milyen volt Teodóra anyaként és balerinaként és milyen most nagymamaként, amikor már két nagy cég vezetéséért felel.

Nagy Ferónál nem csak a több mint 50 éves zenei pálya kerül majd persze szóba, hanem a nagypapa szerep is, amire Feró mindennél jobban vágyott. De azt talán még ő sem gondolta volna, hogy lány unokáját éppen saját zenekaráról nevezik majd el. Rókusfalvy Lilinek azt is elárulja Feró, hogy miként lett a legkisebb unokája a zenekarról elnevezve. Ferót már sok szerepben láthattuk, de legtöbbször azért a színpadon szokhattuk meg a jelenlétét, mikrofonnal a kezében. A Családmeséink legújabb epizódjában azonban inkább a nagypapa szerep kerül a középpontba, amikor is Feró képtelen megállni, hogy a legkisebb szeme fényéről áradozzon. De hát ez így van rendjén, nem igaz?

Ha lemaradtál az adásról, nézd vissza most!