Most szól:
Vezeti:
2019.10.10 Csütörtök . 17:20

Lola kicsi konyhájának következő vendége Schoblocher Barbi

Fakanálra cseréli a mikrofont a Blahalouisiana énekesnője.

Ezúttal fakanalat ragad a Blahalouisiana énekesnője Schoblocher Barbara és beáll Lola kicsi konyhájába. Bajai lányként egyáltalán nem áll tőle távol a konyha és a főzés, de azt előre nem áruljuk el, hogy Barbi alapjáraton vajon szeret és tud-e főzni, vagy sem.

Annyi biztos, hogy a tökéletes bajai halászlé receptet tudja, hiszen édesapja neki tanította meg, fiú testvér hiányában. Régebben Barbi ki volt tiltva a konyhából, mert nagy kupit csinált, de azt elárulta, hogy ez most sincs másként. Az énekesnő egyik kedvenc hozzávalója a krumpli, de imádja az olasz tésztákat és a mascarponét is. Ami külön érdekesség, hogy a matcha teát szinte minden ételben kipróbálja.

A Blahalouisiana egyetlen női tagjaként nincs egyedül a főzés iránti szeretetével, hiszen a srácok is jártasak a konyhában, gyakran főznek együtt, de Barbi édesapja is szokott készíteni vacsorát a zenekartagoknak.

Lola kicsi konyhájának legújabb részében Schoblocher Barbi egy, még eddig nem ismert oldalát mutatjuk meg, illetve olyan érdekességeket tudhatunk meg az énekesnőről, amikről eddig nem nagyon beszélt. A menüt nem áruljuk el előre, de annyit megsúghatunk, hogy az egyik ételnek köze lesz Barbi származásához.

Tartsatok velünk a szokott időben, 20.40-kor hétfőn az M2 Petőfi TV-n!