Most szól:
Vezeti:
2019.10.10 Csütörtök . 14:59

"Mint minden édesanya, annyira szeretem őt, hogy már fáj" - üzenet a dolgozó édesanyáknak, Amy Schumertől

Attól, hogy valaki ismert még ugyanúgy ember és vannak olyan dolgok az életben, aminek természetesen ők is részesei. Ilyen például az, amikor Amy Schumer és Drew Barrymore beszél az anyaságról. Mert ez egy olyan új fejezet az életben, ami más – csodálatos.

Amy Schumer nyíltan, az érzéseit és a problémákat is felvállalva beszélt az életről, ha valaki dolgozó édesanyaként bizonyít - ezzel bíztatva sok anyukát. A színésznő megosztott egy őszinte üzenetet, hogy mit tapasztal így, hogy már 5 hónapos kisfia van.

„5 hónapos ma, és mint minden édesanya, úgy szeretem őt, hogy szinte fáj. Erősnek és jónak érzem magamat, és még mindig ember vagyok érdeklődéssel, ambíciókkal és célokkal, amiket izgatottan várok, hogy teljesítsek. Jó érzés visszatérni a munkába. Aggódtam miatta és féltem visszamenni úgy, hogy ő még csak 3 hónapos. Pár napot sírtam miatta, mert hiányzott. De többnyire jó dolog visszatérni és a szünetek energiát adnak nekem, hogy jobb anyuka tudjak lenni és a vele együtt töltött időt még jobban tudjam értékelni. Nekem sokkal könnyebb, mint sok más embernek, de szerettem volna megosztani az én tapasztalatomat.”

 

 

Schumer egy kérdéssel fejezte be üzenetét, amiben arra kíváncsi, hogy másoknak milyen élményük van kisgyermek mellett visszatérni dolgozni.

A kommentelők között felbukkant többek között Drew Barrymore is, aki szintén hangot adott a véleményének:

„Nem érdekelt semmi. Minden jelentéktelennek tűnt, ha nem a gyerekeimről volt szó,” írta Barrymore. „De idővel, minden az új helyére került. Nem a régi. A régi eltűnt. Örökre megváltozott a szerelem miatt, ami leírhatatlan! És naptól napra egyre jobbnak tűnik. Többé nem úgy érdeklődöm magammal kapcsolatban, hogy csak én. Ez most már az ő anyukájuk. Ez vagyok én. Nagyon klassz ember vagy, Amy! A gyerekeid nagyon büszkék lesznek rád!”

Forrás: popsugar.co.uk , amyschumer instagram

Lead: pexels.com