Most szól:
Vezeti:
×
2019.10.10 Csütörtök . 17:39

Az Akusztik színpadán Koszi Janka

Érdemes lesz ismét velünk tartani!

Koszi Janka Magyarország kiemelkedő énekesnője, aki nem csak tehetségével, de frissességével, őszinte zeneszeretetével, pozitív életszemléletével ragadja magával a közönséget.

 

 

Hallhattuk már több zenekar közreműködőjeként (PASO, Subscribe, Heincz Gábor ’Biga’), a Random Trip improvizációs koncertjein is visszatérő vendég. Természetesen saját szóló projektje, a Szabó Zével közösen megálmodott KosziJanka produkció az, amiben igazán megmutathatja önmagát, és a leginkább kifejezheti érzéseit-gondolatait. Már a dalokat hallgatva is olyan életöröm-katarzisban lehet részünk, amit kevés előadó vált ki közönségéből, koncertjeiről pedig pozitív, életigenlő energiáktól feltöltődve, mosollyal az arcukon távozhatnak rajongói.

A koncerten közreműködik a Bagossy Brothers frontembere, akiről Janka azt mondta a színpadon: "Nagyon nagyon őszinte és természetes a jelenléte."

Íme egy részlet a hétfői műsorból. KosziJanka: Hol voltál?

Ezúttal akusztikus formában hallgathatjuk meg dalait. Tartsatok velünk október 20-án 22 órakor a Petőfi Rádióban vagy október 21-én 22.15-kor az M2 Petőfi TV-n.