Most szól:
Vezeti:
×
2019.10.29 Kedd . 13:37

Dolly Plusssz - Akusztik Legendák teljes adás

Nézd újra az október 28-i műsort!

Több, mint 40 éve zakatol a pályán Dolly. 42 album, több, mint hatmillió eladott hanghordozó. Az eMerton díjas magyar rock ’n’ roll királynő megújult zenekarával, a Dolly Plusssz-szal adott hatalmas koncertet az AKUSZTIK-ban.

 

 

Az adás előtt az Én vagyok itt!-ben Dolly és  Palcsó Tomi meséltek az ábrándos szép napokról Réti Nórinak és Fodor Iminek.

 

Dolly elmondta, hogy komoly közös munka kísérte a koncert összeállítását, mert 11-en voltak a színpadon, ami minden szempontból nagy  kihívást jelentett; hiszen a dalokat is át kellett hangszerelni.

 

Palcsó Tomi 2018 januárjában csatlakozott Dollyhoz, aki már régóta felfigyelt Tomi tehetségére. Dolly nagyon szeret vele dolgozni és az énekesnő szerint Tomi istenien énekel. Kiemelte, hogy Tomi azokon a maratoni próbákon is tökéletesen megállja a helyét, ahol van,  amikor  hat órát is kell énekelni.

Tominak a közös munka izgalmas kihívás volt. A dalok egy részét már régről ismerte és szerette. Nagy megtiszteltetés neki Dolly-val egy színpadon állni, és ahogy elmondta nemcsak öröm, hanem egy csodálatos kihívás is.

Az énekesnő sokat vár el minden kollégájától, de Tomi szerint ezzel ösztönzi és fejleszti is az embereket. Szerinte  Dolly következetes, mert mindig kiemeli a jó dolgokat is, nemcsak a rosszakat.

A koncerteken a régi klasszikus slágerek mellett az új albumról is felcsendült néhány dallam.