Most szól:
Vezeti:
×
2019.11.29 Péntek . 08:40

Janicsák Veca és Regina - tesók a showbusinessben - Családmeséink

Janicsák Vecát már láttad - de tesóját, Reginát? Regina managerként segíti Veca karrierjét, és ritkán áll kamera elé. Most, a Családmeséinkben viszont megismerheted őt is - és a két testvér viszonyába is beleláthatsz! Családmeséink - a családi talkshow - péntek esténként a Petőfi Tv-n!

Tesók a színpadon és a színfalak mögött!

Berettyán Nándor és Sándor nem egyszer játszanak egy előadásban a Nemzeti Színház színpadán - Janicsák Vecát pedig nővére, Regina managerként támogatja. Tesók, akik felnőttként is együtt dolgoznak, ráadásul rivaldafényben! Nehéz vagy könnyű jótestvérnek maradni a showbusiness-ben? És milyen a jó testvéri viszony egyébként? Kiderül a Családmeséink 14. adásából! Itt egy részlet, melyből ráérezhetsz, milyen is Regina és Veca viszonya!

Rókusfalvy Lili előtt az M2 Petőfi Tv családi talkshowjában minden pénteken ismert emberek nyitják meg otthonuk és lelkük ajtaját, és vezetik be őt és a nézőket családi titkaik birodalmába. Két családi történet, két életút, két külön világ és egy közös pont, ami összeköti őket. Ezt mutatja be a Családmeséink egy igazán mozgalmas fél órában, amiben 5 percenként mindig történik valami új, valami váratlan, valami megható vagy éppen kacagtató. Ami azt bizonyítja: családban lenni a legjobb.

Családmeséink, M2 Petőfi Tv, péntekenként 20:40. Lemaradtál? Nézd vissza a teljes adást!