Most szól:
Vezeti:
2019.12.13 Péntek . 09:00

Családmeséink: a Trokán-család, Tordai Teri és Horváth Lili

Családok, ahol a színészet is közös pont. Milyen anyját és lányát játszani anyának és lányának? Rókusfalvy Lili utánajár!

Középpontban  a színész-családok. Vajon milyen lehet anyát és lányát játszani egy édesanyának és gyermekének? El lehet-e vonatkoztatni a rivaldafényben a családi kapcsolatoktól? Vagy egyáltalán: el kell? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a kissé kesze-kusza, de nagyon szerethető Trokán családban, illetve erről mesél majd Rókusfalvy Lilinek Tordai Teri és lánya, Horváth Lili.

 Horváth Lili nagyon zárkózott lány volt, egyszer csak mégis odaállt édesanyja, Tordai Teri elé, hogy akkor ő felvételizik a színművészeti egyetemre. Hogy reagál ekkor egy szintén színész édesanya? Hogyan fertőződik meg színházzal egy gyerek? És milyen aztán együtt állni a mindent jelentő deszkákon?

Nézd meg, hogyan készült a  beszélgetés!

Trokán Anna játszotta már édesanyja, Papadimitriu Athina fiatalkori énjét, jelenleg is állnak anya-lányaként színpadon a Bernarda Alba háza c. előadásban.

Trokán Nóra is duplán volt már Athina lánya - nem csak a valóságban, hanem filmben is. Számunkra ezek a világ legnehezebb dolgának látszik, a Trokán családban viszont ennél természetesebb dolog nincs is. Pénteken, 20:40-től a Családmeséinkben minden kulisszatitkot megosztanak majd családi-színházi titkaikról.

Családmeséink Rókusfalvy Lilivel,  pénteken este 20:40-től! Nézd meg, mire számíthatsz: