Most szól:
Vezeti:
×
2019.12.21 Szombat . 11:34

Akusztik Legendák: KFT

Az év utolsó Akusztikja! Előszilveszter a KFt-vel! Bulizz a legendákkal, nézd meg a jól ismert dalokat egészen új hangszerelésben! Akusztik legendák - KFT, december 30., 22.00, M2 Petőfi Tv.

 

A KFT eredeti zenei és szövegvilágával a magyar poprock-zenei újhullám emblematikus zenekara. Legismertebb slágerei, mint pl. az Afrika,  korosztálytól függetlenül házibulik és dj-partik szinte kihagyhatatlan kedvencei a mai napig. De akusztikusan ez is egészen másképp szól!

A KFT dalai oylan örökzöldek,  három évtized múltán is ott szerepelnek a különböző toplistákon. A Balatoni Nyárt is eljátsszák az Akusztikban majd - és az Én Vagyok Itt!-ben el is mesélték, hogyan készültek a dalok átiratai.

A KFT 1981-es megalakulása óta rendszeresen koncertezik, mindössze a kilencvenes években volt egy időszak, amikor nem álltak színpadra, ma már közel járnak a kétezredik fellépéshez. És a dalok megunhatatlanok!

Íme a szám, amivel a KFT befutott: Bábu vagy

KFT Akusztik teljes adás. Hallgasd meg őket rendhagyó hangszerelésben, az M2 Petőfi TV Akusztik c. műsorának felvételén!

Vendégek: Rácz Zoltán, Holló Aurél (Amadinda ütőegyüttes) és a Vintage Dolls énekegyüttes (Nagy Lili, Munkácsy Eszter és Szász Ági).

KFT Akusztik Legendák 2019. december 29-én 22:00-kor a Petőfi Rádióban és december 30-án 22:35-kor az M2 Petőfi TV-n!