Most szól:
Vezeti:
2020.01.30 Csütörtök . 09:16

Családmeséink! - az autósport legjobbjai

Keszthelyi Vivien, Michelisz Norbert és Kiss Norbert a családi talkshow-ban! Ezen a héten tövig nyomjuk a gázpedált azokkal a fiatalokkal, akiknek köszönhetően a magyar autósport felkerült Európa és a világ térképére. Persze, egyikük sem jutott volna el idáig, ha nincs mögöttük egy erős hátország, egy összetartó család... Családmeséink! – a családi talkshow. Január 31-én, pénteken 20:35-től az M2 Petőfi Tv-n!

Még csak 19 éves, de máris ő minden idők legsikeresebb magyar pilótája a formula versenyekben. Egy fiatal lány, akinek mintha előre meg lett volna írva a sorsa, hogy egyszer autóversenyző lesz. Egy pilóta, aki kitartott az álmai mellett, akkor is amikor a féltés miatt nem akarták engedni, hogy versenyezzen és akkor is, amikor hatalmasat bukott. A példakép, aki a családja támogatása nélkül, talán ma nem is lehetne az, aki. A Családmeséinkben Keszthelyi Vivien!

Legtöbbször csak arról beszélünk, hogy miért ne üljünk sokat a számítógép előtt, de most bebizonyítjuk, hogy ez bizony akár egy életre szóló karriert is elindíthat. Kiss Norbi kamionversenyző szimulátoros versenyekben kezdte az autóversenyzést, ma ő az egyetlen olyan magyar kamionversenyző, aki éppen ugyanolyan ringeken versenyez, mint bármelyik túraautós vagy forma 1-es pilóta. Kétszeres Európa-bajnok, aki szabadidejében cicákat ment. Nem hiszed? itt a bizonyíték!

Kiss Norbi egy csupaszív fiú, akinek egy futam, olyan mint egy Gladiátorjáték. Ismerjétek meg jobban őt pénteken 20:35-től, érdemes!

 

Tudtátok, hogy minden idők legsikeresebb magyar autóversenyzője 2 éve majdnem abbahagyta a versenyzést? És azt, hogy ezt a férfit nemhogy lelassította volna, éppenhogy felpörgette az apaság? Talán a családja nélkül ma nem is mondhatná el magáról, hogy a WTCR kupa 2019-es bajnoka....a Családmeséinkben január 31-én, pénteken Rókusfalvy Lili vendége  Michelisz Norbert!