Most szól:
Vezeti:
2020.02.02 Vasárnap . 18:51

Vastag Csaba és különleges vendégei az Akusztik színpadán

Ahogyan azt már megszokhattuk, az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában hétről hétre zseniális fellépők állnak színpadra, ezúttal Vastag Csaba varázsolta el a közönséget.

Az Akusztik című műsor következő adását február 3-án láthatjátok az M2 Petőfi TV műsorán. Vastag Csaba ezúttal nem egyedül áll majd színpadra, hiszen olyan különleges vendégeket hívott meg zenélni, mint a YouTube-on óriási karriert futó, elektronikus dalszerzőt, Burai Krisztiánt, vagy a punk magyarországi megtestesítőjét, a Dal 2020 zsűritagját Nagy Ferót.

Az Őrizd az álmod előadója hosszú ideje a magyar zenei élet meghatározó személyisége. Ismertsége óta bezsebelt már három Fonogram-díjat, platinalemezt, s megannyi elismerést. Az A38 hajón Csaba legnépszerűbb dalai csendülnek majd fel, de hallható lesz a Palimadár, Burai Krisztiánnal közreműködve, illetve a most 30 éves Azok a boldog szép napok című sláger is, Nagy Feróval kollaborálva.

Vastag Csaba akusztikus koncertjét február 2-án este a Petőfi Rádióban vagy február 3-án este 22.15-től nézhetitek meg az M2 Petőfi TV műsorán. Az adás online is streamelhető a MediaKlikk oldalán, vagy visszanézhető az M2 Petőfi TV YouTube csatornáján.

Addig is nem árt egy picit hangolódni az estére, jöjjön hát az Őrizd az álmod!