Most szól:
Vezeti:
2020.02.05 Szerda . 15:24

Családmeséink! - az igazi Harcosok Klubja

A Rákellenes Világnap hetében két igazi harcos a Családmeséinkben! Benkő László és Balzsay Károly - a legendás zenész és a legendás boxoló - akik mindketten tudják milyen a rák ellen küzdeni - és Lilinek el is mesélik. Családmeséink! - a családi talkshow. Pénteken 20:35, M2 Petőfi Tv.

Két férfi, akiket egy láthatatlan szál köt össze. Az egyik a Magyar Ökölvívó Válogatott szövetségi kapitánya, a másik a legendás Omega zenekart billentyűse. Két teljesen más szakma, életút - de egy közös cél: az egészség. A Rákellenes Világnap hetén pénteken a Családmeséinkben valódi harcosok mesélnek életükről: Benkő László és Balzsay Károly.

Nekem még annyi dolgom van” – gondolta Benkő László, az Omega együttes legendás billentyűse, amikor egy teljes körű kivizsgáláskor közölte vele az orvosa, hogy daganata van. Vajon hogyan éli meg ezt a hírt egy zenész, akinek a színpad és a családja az élete? Aki a mai napig minden egyes koncertjére úgy áll ki a közönsége elé, mintha ezt utoljára tehetné... Pénteken ismerd meg te is Benkő László közel sem mindennapi életét!

Az ország egyik legsikeresebb profi ökölvívója, aki ma már szövetségi kapitányként és edzőként segíti a következő generáció munkáját. Családapa és valódi harcos, aki nem csak a ringben, de a magánéletében is legyőz minden akadályt. Balzsay Károly családmeséje akkor is csillogó, ha néha megpróbálja beárnyékolni a betegség - amelyet már kétszer is kiütéssel legyőzőtt. Pénteken a Családmeslinkben elmondja, hogyan!

Családmeséink! - a családi talkshow. Február 7, péntek, 20:35, M2 Petőfi Tv!