Most szól:
Vezeti:
2020.02.07. Péntek 13:05

Egy karnyújtásnyira a visszatérés - örülhetnek a Jóbarátok rajongók

Már több mint 25 éve láthattuk minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának első részét, ám a Jóbarátokat a mai napig nem tudjuk elengedni. A 6 barát életét 10 évadon keresztül követhettük végig, az utolsó résznél pedig azt érezhettük, mintha a saját barátainktól kéne búcsút venni.

A barátok annyira az emberek szívéhez tudtak nőni, hogy a sorozat után minden apró morzsának örültünk, ami tőlük érkezett, a „visszatérésünkre" pedig biztos, hogy minden néző a mai napig vágyik.

Az elmúlt években is gyakran rebbentek fel pletykák, hogy talán újra együtt láthatjuk kedvenceinket, de a 25. évforduló óta még több ehhez kapcsolódó hírt hallhattunk.

Jennifer Aniston például Instagram történelmet írt első posztjával, amit 2019 októberében tett közzé. Ez nem csoda, hiszen a kép főszereplői Aniston mellett Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer.

  

Ezek után Rachel, Monica és Phoebe is látható volt még közös képen, Chandler pedig február elején sejtelmesen üzent a Twitteren (aki közben az Instagramra is regisztrált):

Most azonban már egyre közelebb vagyunk a megoldáshoz, ugyanis egy új streaming-szolgáltató, az HBO Max csapott le a barátokra. A várhatóan 2020 tavaszán induló HBO Max a hírek szerint a debütálását egy 1 órás Jóbarátok különkiadással ünnepli majd, amire mind a 6 főszereplő, és a sorozat producerei is IGENT mondtak.

Egyelőre mindenki nagyon titokzatos a témában, de nagyon úgy néz ki, hogy valamilyen formában végre, újra együtt látjuk a Jóbarátokat.

Forrás: Independent, Deadline

Fotó: Getty Images