Most szól:
Vezeti:
×
2020.02.15 Szombat . 09:39

Vajsör, AlohaMarha, Szerelmi bájital - Harry Potter kávézó nyílt Budapesten

Sok Harry Potter rajongó álma vált most valóra, ugyanis megnyitott Budapesten a Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó, ami teljes egészében a varázslóvilágot idézi meg.

A Harry Potter tematikájú kávéházban úgy érezhetjük, mintha a roxforti levelünk nem keveredett volna el 11 éves korunkban, így mi is megtapasztalhatjuk azt az világot, amiben kedvenc történetünk játszódik.

Az Óbudán található hely gondosan odafigyelt a részletekre, így a kávéház berendezése és hangulata is tökéletesen el lett tálalva. A mennyezeten gyertyák vannak, találkozhatunk Hedviggel, a Teszleg Süveggel és Aragog is megbújik az egyik sarokban.

És ha ez még nem lenne elég, érdemes szemügyre venni az étlapot is, ahol olyan finomságokkal találkozunk, mint például a 'Gellért Grillensajt', a 'Csokibéka tojás', a 'Trimágia', a 'Rox. Expresso', az 'Oszt minek estél el?' és természetesen a 'Vajsör' sem maradhatott ki a kínálatból.

A Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó a későbbiekben különböző 'Harry Potteres programokkal' is várja majd vendégeit, azonban érdemes résen lenni, hiszen az érdeklődés már most óriási.

A csíny letudva!

Forrás/fotók: Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó Facebook