Most szól:
Vezeti:
2020.02.19 Szerda . 19:58

Családmeséink - Freddie és Németh Franciska

A Családmeséink pénteki adásában két ismert karrierváltó nyílik meg őszintén Rókusfalvy Lilinek. A színésznőből lett ápolónő és boldog anyuka, és az angoltanárból lett énekes- műsorvezető családmeséje. Ismerd meg Németh Franciskát és Freddie-t úgy, ahogyan még sosem láttad!

Ha bármelyik posztját megnézzük, Németh Franciska erős nő, aki nem riad meg a kihívásoktól. Legyen szó karrierváltásról, egyedülálló anyaságról vagy nehézségekről -  Franciska teljesen őszintén beszél.

Igazi példakép sok fiatal nő számára, aki mindennél jobban már csak egy hagyományos családra vágyik. Ahol egyszerre van jelen ő, mint édesanya, élete szerelme, mint édesapa és a gyerekek.

Edzőként dolgozott, énekes lett belőle, most pedig az MTVA Család-barát és A Dal 2020 című műsorát vezeti. Freddie családmeséje közel sem mindennapi. A győri fiú most jobban megnyílik előttünk mint korábban bármikor.

Őszintén mesél gyermekkoráról, a kisalföldi nagyvárosban eltöltött évekről és nagymamájával való kapcsolatáról és arról is, hogyan élték meg testvérével, amikor a szülei úgy döntöttek, külön utakon folytatják. És vajon mennyire maradt meg az erős testvéri kapcsolat köztük? Nézd csak!

A Családmeséink pénteki adásában a két jól ismert karrierváltó nyílik meg őszintén Rókusfalvy Lilinek. Ismerd meg Németh Franciskát és Freddie-t úgy, ahogyan még sosem láttad!

Családmeséink- a családi talkshow pénteken este 20:35-től az M2 Petőfi tv-n!