Most szól:
Vezeti:
2020.02.20 Csütörtök . 12:10

Mindenkit elvarázsolt, pedig csak fél percet énekelt

Egy elképesztő hangú hölgyre bukkant nemrég Kevin Freshwater Youtuber, aki London utcáit járta videókészítés céljából. A srác ismeretleneket állított meg azzal a feladattal, hogy folytassák a dalt, amit ő elkezdett. A szereplők között volt, aki elküldte Kevint, akadt olyan, aki csak táncolt, volt, aki hamisan, de legalább lelkesen eleget tett a feladatnak, majd az egyik aluljáróban jött egy nő, aki olyat énekelt, hogy mindenkit azonnal levett a lábáról.

A járókelő Lady Gaga 'Shallow' című dalát kapta a videóstól, ami pedig ezután következett arra valószínűleg senki sem számított. (02:15-től látható/hallható az a bizonyos előadás!)

Mint később kiderült, a videó szereplője Charlotte Awbery énekesnő volt, akiről a rövid szólójának köszönhetően a legnépszerűbb külföldi portálok írtak és több ezer követőre tett szert pár nap alatt az Instagramon. Ezért mindenképp érdemes ellátogatni a profiljára, hiszen több videót is töltött már fel különböző átdolgozásokról. Vajon Lady Gaga is felfigyel majd Charlotte-ra?

 

 

 

View this post on Instagram

#somewhereovertherainbow🌈 #live

A post shared by Charlotte Awbery (@charlotteawbery) on

 

Nektek hogy tetszett?