Most szól:
Vezeti:
×

Az idén 16 éves  Nomad zenekar példaértékű kitartással építi rajongótáborát.  A csapat már Petőfi Zenei Díj,- és Fonogram jelölést is kapott. A tagok: Juhász Marci (ének), Jánosi 'Cicó' Szabolcs (gitár), Nagy Levente (basszus) és Mihalik Ábel (dob). ( A tévémaci persze nem tag:)

A Nomad első nagy slágere a Sajnálom c. dal volt. Ezt is játsszák majd hétfőn - de az M2 Petőfi Tv Youtube-csatornáján már most meghallgathatod, hogy szól a jól ismert sláger akusztikus hangszerelésben!

A legnagyobb áttörést A Remény hídjai c. daluk hozta, amivel végre, negyedik próbálkozásra  bekerültek A DAL 2019 műsorába. Utána a NAGYSZÍNPAD! c. verseny résztvevői is lehettek. Ilyen volt a Remény hídjai A Dal 2019 színpadán:

És ilyet tudnak a srácok élőben - Jánosi Cicó Szabolcs és Juhász Marci egy szál gitárral is képesek voltak libabőrt varázsolni az Én Vagyok Itt! nézőinek karjára tavaly. Hallgasd meg Csiti interjúját is a dal után!

A Nomad most egészen új hangzásvilággal lepi meg a rajongókat az Akusztikban! Sőt, egy egészen új feldolgozással is. A zenekar vendége Szepesi Mátyás lesz, akivel közösen a Konyha zenekar egyik dalát is előadják majd.

De nem kell minden dalra várnod az Akusztikig! Csak az M2 Petőfi  Tv Youtube-csatornáján részese lehetsz Te is a  Van pár kilométer c. szám premierjének már vasárnap, 17 órakor.  A zenekar tagjait pedig meghallgathatod majd élőben az Akusztik-felvétel tapasztalatairól a hétfői Én Vagyok Itt!-ben 21:05-től. Az Én Vagyok Itt! után pedig jön majd az Akusztik teljes adása.

Az Akusztikban: Nomad. Március 2-án, hétfőn, 22:15-kor az M2 Petőfi TV-n!