Most szól:
Vezeti:
2020.03.13. Péntek 09:55

Akusztik: a felvétel ELMARAD

Sajnálattal közöljük, hogy a március 17-ére tervezett Akusztik felvétel elmarad!

A Petőfi Tv arra kér: maradj otthon! 

Sajnálattal jelentük be, hogy a Ruby Harlem  jelen körülmények között nem vállalja a fellépést az Akusztik felvételén. Így a márcus 17-i eseményt töröljük. 

A zenekar közleménye:

''A Ruby Harlem támogatja azt a tudatos magatartást, hogy aki teheti maradjon otthon, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy a jelen helyzetet közösen megfékezzük, lerövidítsük, és úgy döntöttünk, hogy mi is inkább otthoni kreatív alkotómunkával töltjük a kedd délelőttöt. Az akusztik most elmarad, de nagyon várjuk, hogy zenélhessünk nektek! Addig is vigyázzunk egymásra! Szeretettel: Ruby. "

A New Level Empire, a Ruby Harlem és a Mocsok1Kölykök zenekarok Akusztik felvételeinek új időpontjáról FB posztban tájékoztatunk majd Titeket!

A Kormány által elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel kérünk mindenkit, maradjon otthon!  A vírus terjedésének megállítására ugyanis a leghatékonyabb eszköz a társas érintkezés minimalizálása. Akinek mégis ki kell mennie, mosson kezet rendszeresen szappanal/fertőtlenítővel, ne éritse az arcát és kerülje a szokásos puszi-kézfogásos köszönést.

Hálásan köszönjük a megértést és együttműködést! Együtt, egy kis odafigyeléssel is megakadályozhatjuk a koronavírus terjedését - ami mindannyiunk közös érdeke!