Most szól:
Vezeti:
×
2020.03.18 Szerda . 12:02

#maradjotthon: Chris Martin (Coldplay) hálószobakoncertje

„Together At Home” (Együtt otthon) - nézd meg, hogyan streamelt Chris a hálószobájából! Összegyűjtöttük a legjobb szóló szobakoncerteket, hogy legyen mit nézned, míg otthon maradsz.

Szólókoncertet adott Chris Martin, a Coldplay frontembere. A „Together At Home” (Együtt otthon) címre keresztelt fellépésre az énekes a saját lakásában kerített sort, és a koncert streamelése közben a rajongókkal is kommunikált, kéréseket is fogadott.

A szettet akusztikus gitárral indította: eljátszotta a Sky Full Of Stars című slágert, majd pedig olyan dalokat a Coldplay korábbi korszakából, mint a Trouble, a Clocks vagy a Viva La Vida. Később aztán leült a zongorához is, és megmutatta, hogyan kell a hangszeren eljátszani David Bowie klasszikusát, a Life On Mars-t. A koncerten összesen 11 dal hangzott el, a zárószám a Fly On volt.

Kapcsolódó hír Coldplay-hez: a zenekar legfrissebb klipje 5 napja jelent meg, a Trouble In Town című dalhoz.

Nem Martin volt az egyetlen, aki hasonló jellegű fellépést streamelt: a legendás kanadai-amerikai énekes-dalszerző, Neil Young szintén a saját otthonából zenélt a rajongóinak, és olyan előadók is közvetítették tévéstúdióban vagy üres klubban, nézők nélkül megtartott koncertjeiket, mint Yunglud vagy a Code Orange.