Most szól:
Vezeti:
2020.03.23 Hétfő . 14:44

Megjelent Childish Gambino új lemeze!!!

Március 22-én jelent meg Donald Glover aka Childish Gambino negyedik albuma, a 3.15.20. A cím kissé ellentmondásos, hiszen az egy héttel korábbi dátumra, vagyis március 15-ére utal. Amúgy a lemez ki is jött egy héttel ezelőtt, de mindössze 12 óra elteltével rejtényes módon eltűnt a streamingelő oldalakról...

Az okokról keveset tudni – elképzelhető, hogy Gambino még végrehajtott apró változtatásokat Kanye West módjára, de az is lehet, hogy jogi kérdéseket kellett tisztázni az utolsó utáni pillanatban.

A tracklist érdekessége, hogy két kivétellel nem kapunk szokványos dalcímeket: az összes többi számnál mindössze annyi van megadva, hogy az album hányadik percében, illetve másodpercében kezdődik.

Számos közreműködő található a minimalista artworkkel ellátott lemezen, akik közül kiemelkedik a Time-ban éneklő Ariana Grande, illetve a 12.38-ban rappelő 21 Savage.

Donald Glover 1983-ban született Kaliforniában, egy légi bázison. Színészként nagy sikerrel szerepelt az Atlanta című sorozatban, felbukkant Az Oroszlánkirály remake-jében, illetve ő játszotta az ifjú Lando Calrissiant a Solo: Egy Star Wars-történetben.

2011-ben adta ki első hip hop lemezét Childish Gambino néven. Eddig legnagyobb zenei sikerét 2018-ban aratta a This Is America című dalával, illetve annak hatalmas viharokat kavaró klipjével. Napjaink egyik legnagyobb hatású fekete művészének számít.