Most szól:
Vezeti:
2020.03.24 Kedd . 14:26

Itt az új Chain Bridge Pop klip!

„Elengedni mindazt, ami nem jó, kiüríteni a fiókokat a fejben, megbecsülni mindent, ami van és tényleg fontos a számunkra.” Elengedés - és felszabadultság a Chain Bridge Pop új klipjében!!!

Régi-új klipdallal jelentkezett a Chain Bridge Pop, ami úgy értendő, hogy a dal régebbi, a klip új. Hajdu Erik, a zenekar énekes-gitáros-dalszerzője szerint az Engedd szabadon című korábbi daluk mindannyiuknak nagy személyes kedvence, és a mondanivalója aktuálisabb most, mint amikor négy évvel ezelőtt elkészítették. A forgatáshoz a srácok kibéreltek egy régi Ikarusz buszt, melyet a klipben a frontember vezet. Elmesélése szerint óriási élmény volt az egynapos vidéki forgatás.

- A dal az igazi felszabadultságról szól. Elengedni mindazt, ami nem jó, kiüríteni a fiókokat a fejben, megbecsülni mindent, ami van és tényleg fontos a számunkra. „Legbelül a felnőtt, a legvénebb is gyerek” - Ez mindenkinek szól, kortól, nemtől független.

„A tavasz meg a nyár, megőszülvén vár telet” - Az idő folyamatosan megy és csak megy..., észre sem vesszük mennyire telik, de magával hozza azt a gondolatot, hogy bár vannak rossz dolgok az életben, végül minden jóra fordul. A legfontosabb dolog az, hogy mi vagyunk egymásnak és egymásért is. A remény érzete folyamatosan kering a levegőben és hajtja az idő malomkerekét. – fejti ki Erik a dal gondolatiságát.

A Chain Bridge Popot 2016-ban alapította Hajdu Erik énekes-gitáros, Hajdu Zoltán gitáros és Szombathelyi Dávid basszusgitáros; a line-up Kádi Balázs billentyűs és Bauer Attila dobos érkezésével vált teljessé. 2017-ben megnyertek egy miskolci tehetségkutatót, melyet követően a Cseh Tamás Programban is részt vehettek. Ugyanebben az évben készült el az első EP-jük, 2018-ban pedig kiadták debütáló albumukat Utazom címmel. Tavaly a Bagossy Brothers Company előzenekaraként turnéztak, és önálló koncertet adtak az A38 Hajón. Dalaik többször is felcsendültek a Petőfi Rádióban, illetve az M2 Petőfi TV-n.