Most szól:
Vezeti:
2020.03.25. Szerda 11:17

Közös otthoni klip az Irie Maffiától és a Follow The Flow-tól!!!

Az idén 15 éves Irie Maffia egy új lemezzel ünnepli jubileumát. A zenekar tavaly ősszel kicsit elvonult a nyilvánosság elől, ugyanis Sena és Busa Pista is új családtagot üdvözölhetett. Később aztán elindultak az album munkálatai is, és ennek az előfutára a Follow The Flow-val közösen rögzített B-oldal című dal, melyhez a zenészek a különleges helyzetben otthon forgattak különleges videóklipet.

A közelgő Irie Maffia lemezről kiadott első ízelítő az Everlasting Love volt, melyben a jamaikai reggae sztár, Michael Rose vendégeskedett.

A folytatás egy magyar nyelvű dal, a B-oldal, melyet a Follow The Flow-val közösen készítettek el Senáék. A két zenekar stílusa tökéletese keveredik: a ska/reggae ötvöződik a popzenével, mindez rapbetétekkel megtoldva.

„A dal egyfajta köszönetnyilvánítás azok felé, akik eddigi életünk során mellettünk voltak, és remélhetőleg mellettünk is maradnak majd”, fűzték hozzá a zenészek a közös felvételhez.

Ami a klipet illeti, korábban más jellegű videót terveztek forgatni a zenekarok, de kényszerűségből végül mindenki a saját otthonában vette fel a hozzá kötődő részt. Láthatunk kisbabákat, felbukkan egy macska is, és a végeredmény egy igencsak személyes kisfilm lett, ami az Irie Maffia és a Follow The Flow tagjainak életébe nyújt betekintést. Demonstrálva azt, hogy az élet még nem áll meg attól, hogy otthon kell maradnunk...