Most szól:
Vezeti:
2020.03.25. Szerda 06:00

Petőfi Tv Rap-kihívás!!!

Tom Hanks és felesége Rita Wilson két héttel ezelőtt jelentették be, hogy ausztrál utazásuk során koronavírussal fertőződtek meg. A sztárházaspár szerencsére már jól van és most egy bérelt házban lábadoznak Queensland-ben. És mindent elkövetnek, hogy ne unatkozzanak - se ők, se mi. Rita például rappel - méghozzá nem is akárhogy! Te utána csinálnád? Fogadd el a Petőfi Tv rap-kihívását és mutasd meg, mit tudsz! Indul a #petofitvrapkihivas !

A kétszeres Oscar-díjas színész és felesége időről időre egy-egy képpel  vagy éppen videóval adnak életjelet magukról.

A nemcsak színészként, hanem énekesnőként is sikeres Rita Wilson például egy meglepő videót tett közzé a minap. Azt ugyanis valószínűleg soha senki nem gondolta volna róla, hogy szereti a hip-hop zenét!

Pedig Rita a videóban az elejétől a végéig elrappeli a Naughty By Nature zenekar klasszikus slágerét, a „Hip Hop Hooray”-t. Íme az eredeti:

És most hallgasd meg, hogy állja meg a helyét Tom Hanks felesége rapperként!

A videón felbuzdulva meghirdetjük a Petőfi TV házi videós rap-versenyét! Készíts Te is a mobiloddal egy videót, melyben egy ismert magyar hip-hop előadó valamelyik slágerét rappeled el. De fontos, hogy az otthonodban legyen rögzítve (tudod: #maradjotthon!)

Sőt, plusz pont jár azért, ha a rappelésbe a szüleidet, vagy a testvéreidet is bevonod!

Kérünk csak olyan slágert válasz, aminek szövegét szülői felügyelet nélkül is meg lehet hallgatni!

A videot rakd ki a saját Fb oldaladra #petofitvrapkihivas hashtag-gel - és a linkjét küldd el üzenetben a Petőfi Tv Fb-oldalára! A legjobb videókat a PetőfiLive-on és az M2 Petőfi Tv Facebook-oldalán is bemutatjuk majd!