Most szól:
Vezeti:
2020.03.26 Csütörtök . 19:12

Családmeséink! – Színház-szerelem

Nem készültek színésznek, de mindketten kiváló színészek. Régóta ismerték egymást, de sokáig nem gondoltak arra, hogy egyszer majd egy pár lesznek. Vajon hogyan derült ki, hogy nem csak egy párrá váltak, hanem gyerekük is születik? Két rendkívül tehetséges színész és egy boldog család érdekes és fordulatos története a Családmeséinkben - amelyből akár színdarabot is lehetne írni!

Két ifjú tehetség, akik nem csak a színpadon, de a magánéletben is remek partnerek. Kollégák, barátok, házastársak, szülők…  a Családmeséinkben mi is a színházi világnapot ünnepeljük majd, méghozzá a Vígszínház két ifjú tehetségével,Bach Katával és a lányok kedvencével, a Pál utcai fiúk Bokájával, Wunderlich Józseffel

Sem Kata, sem József nem álmodozott arról gyerekként, hogy egyszer majd színészek lesznek. Míg egyikőjük inkább csak sodródott az árral, a másik hegedűművésznek készült. Hogyan lett egy túlmozgásos kislányból Anna Karenina? És egy igen fényes karrier előtt álló zenészből Jászai Mari-díjas színész? Ezt is elmesélik a családi talkshowban Rókusfalvy Lilinek.

És persze azt is, hogyan lett kettejük baráti kapcsolatából sokadik látásra szerelem, miért hívta Kata Wundit „Bolond Józsinak” és hogyan tudták meg, hogy szerelmük gyümölcsöt termett és kisbabájuk lesz.

Annyit előre elárulunk, hogy mint szinte minden az életükben, ez a történet is a színpadhoz kötődik.

Megható történet a szülővé válásról, ami olyan kacifántos, hogy akár színdarabot is lehetne belőle írni.  Családmeséink!- a családi talkshow.Pénteken, új időpontban, 21:35-től, az M2 Petőfi Tv-n!