Most szól:
Vezeti:
2020.03.28. Szombat 18:07

Online jógaóra -kezdőknek is

Az egyre szigorúbb korlátozások miatt az otthoni edzés életünkben betöltött szerepe egyre jobban felértékelődik. Sokan próbálnak ki olyan mozgásformákat, amibe eddig nem mertek belekezdeni, ilyen lehet a jóga is, amihez elég egy törölközőnyi terület a lakásban, no meg egy jó tanár!

Hullai Viki bő egy éve kezdett komolyabban foglalkozni a jógával, és idén év elején órákat is elkezdett adni, csakhogy a vírus közbeszólt.

Hiába kezdtek egyre többen járni a foglalkozásaira az órák március elejétől kezdve leálltak, a terembe nem jönnek vendégek. A helyszínt biztosító stúdiónál azonban úgy gondolták az igény továbbra is meglenne arra, hogy mesterek és tanítványok együtt edzenek, ezért elindították a saját Facebook live-os “távóráikat”.

Minden nap egy-egy tréner a stúdióból élőben közvetíti a saját tréningjeit, amihez jógatudástól, kortól, nemtől, testalkattól függetlenül lehet csatlakozni, vagy a stúdió FB oldalán, vagy a @vikisyogavibes Instagram oldalon. Nézd meg Pató Marcival, milyen egy online jógaóra!!!