Most szól:
Vezeti:
×
2020.04.07 Kedd . 11:19

Hétköznapi Hős

Március 31-én reggel a Talpra magyar csapata elindította a ‘Hétköznapi Hős’ nevű felhívását. Az aktivitás során minden nap egy-egy munkacsoport legnagyobb hőseit keressük, akiket a hallgatók jelölhetnek.

Kedden (április 7-én), egy újabb fontos munkacsoportban dolgozók munkáját köszönjük meg, így a mai hétköznapi hőseink a szemétszállítók, akiknek mindennapos tevékenységeikért így fejezték ki hálájukat a hallgatók:

Van, aki a kolléganőjét jelölte, mint hétköznapi hős: "Hulladékszállítási ügyfélszolgálatosak vagyunk. Mi is bejárunk dolgozni, és nagy mennyiségű megkeresést kell kezelnünk, ennek ellenére a kolléganőm vidám és pörgős. Emellett kollégáinkra is szuper büszke vagyok." Egy másik hallgatónknak a férjét és az ő munkatársait tartja egy igazi hősnek, hiszen szemétszállítóként "megfeszített erővel teszi, teszik a dolgukat! Nagyon sok plusz hulladék van,hiszen az emberek otthon vannak, ezáltal a szemét is több. Minden tiszteletem az övék!"

Egy, a kiemelt munkacsoportban dolgozó pedig az emberek hozzáállását köszönte meg SMS-ben: "Én is szemétszállításban dolgozom, kukásautó sofőr vagyok. Mifelénk nagyon rendesek és kedvesek az emberek, integetnek és kijönnek megköszönni a munkánkat. Volt, hogy csokival és üdítővel kedveskedtek. Nagyon jól esik az emberek szeretete."

Egész nap várjuk a hétköznapi hősöket! Ha te is ismersz ilyen embert/embereket, küldd el nekünk SMS-ben a 0630-30-30-380-as telefonszámra, és kísérd figyelemmel a Facebook oldalunkat is!

A korábbi napok hétköznapi hőseit itt találjátok:

- Egészségügyi dolgozók

- Árufuvarozók

- Élelmiszerbolti dolgozók

- Gyógyszerészek, patikusok

- Mezőgazdaságban dolgozók