Most szól:
Vezeti:
×
2020.04.07 Kedd . 08:38

Otthonmaradós klip a Carbonfools-tól!

A Carbonfools tagjai tudják, hogy hogyan lehet elviselhetőbbé tenni az állandó otthonlétet, és ezt meg is mutatják a Sunburned című daluk klipjében.

Decemberben jelent meg a Carbonfools legutóbbi albuma, a Carbonsun , melynek két dalához is kijött már a klip. Az egyik a Sunshine. 

A másik a Mindent eltakar. 

Most pedig megérkezett a legújabb videó, mégpedig a Sunburned című számhoz. Milyen is lehetne jelen helyzetben, ha nem otthonmaradós? Nézd meg, hogyan lesz napbarnította Titusz - otthon!  Te pl. próbáltál már a gangon napozva reggelizni? Pl. ez is egy hatékony módszer lehet....

"Nagyon benne voltunk már a Heartbroken és a Budapest című dalokhoz készülő filmecskék munkálataiban, amikor a vírushelyzet elérte az országot. Természetesen mi csak kapkodtuk a fejünket a kialakult helyzetben, de alapvetően pozitív emberek vagyunk, így gyorsan döntéseket hoztunk", mesélte Fóris-Ferenczi Gábor frontember.

A zenészek egy különleges meglepetést terveztek a Heartbroken klipjében, a Budapest című számuk videójával pedig a fővárosi bulihangulatot szerették volna bemutatni, amikor a kényszerhelyzet közbeszólt. Végül a Carbonfools szellemi vezére, DJ Titusz fejéből pattant ki a Sunburned klipjének ötlete. itt nem volt se stáb, se gondosan kiválasztott helyszín, se rendező - se csapó....mégis vicces, érdekes készült. Sőt. A klip miatt a zenekar Fb-oldalán folyó játékban is mindenkinek hatványozottan nőttek az esélyei a jó válaszra...

Titusz elsőre könnyű feladatnak találta, hogy mindenki otthon készít magáról felvételeket, bár mint később kiderült, ez jóval nagyobb kihívásnak bizonyult. Ennek az volt az oka, hogy a tagok nem tudtak személyesen találkozni, a részletek megbeszélése végett. De mint kiderült, a srácok ennek ellenére remekeltek otthon, és Titusznak nehezére esett, hogy ne jelentesse meg a felvételeket külön-külön, és hozzátette: „Amikor megmutattuk néhány havernak, ők azt mondták, hogy eddig is azt képzelték, hogy ilyenek a mindennapjaink.”

A tagok még nem tudják, hogy mikor koncertezhetnek újra, de remélik, hogy a május 31-i bulijukat már megtarthatják a Kobuciban. "Próbáljuk egymásban tartani a lelket, szinte minden nap beszélünk. Eddig is nagyon jó volt a csapat és az összmunka és szerencsére most még inkább összetartunk és próbálunk segíteni egymásnak" - mondja az otthon töltött napokban is meglévő zenekari összetartásról  Fóris-Ferenczi Gábor.