Most szól:
Vezeti:
2020.04.08. Szerda 10:59

Qka MC különleges szülinapja!!!

Minimum 20 ezer, de akár 1 millió forintot is utal az Animal Cannibals Qka MC szülinapja alkalmából a Szent László Kórház Alapítványnak! Hogy mennyit, az a rajongókon múlik! Aki csatlakozik az ünnepléshez segítheti így a koronavírus ellen az élvonalban küzdő kórházat és egészségügyi dolgozókat . A zenekar közösségi oldalain közzétett felhívását változtatás nélkül közöljük.

Qka MC-nek ma van a szülinapja! Mivel bulit úgysem tarthat, máshogyan tesszük emlékezetessé ezt a napot. 

Idén az ünnepelt fog ajándékozni, de ehhez Te is kellesz!

Megcsináltuk a 25 éves Takarítónő legújabb verzióját Newik-kalSzínes, csajos, vidám videót szerettünk volna forgatni hozzá, de ez most nem volt megoldható. Szerencsére, találtunk ingyenesen használható stock videókat, amiből szuper kis klip kerekedett. Hogy lesz ebből ajándékozás? 

Az Animal Cannibals szeretne egy csomó pénzt felajánlani a Szent László kórház dolgozóinak. Pont annyi forintot, ahányan Qka szülinapján (vagyis ma) éjfélig megnézik a legújabb videóklipünket!

Ha csatlakoznál a jótékonykodáshoz, akkor nézd meg ezt a vidit:

Adakozz gombnyomással és megosztással!  2020.04.08-án reggel 8-tól éjfélig!

 Az Animal Cannibals a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak fog utalni. Az alapítvány célja: magán- és jogi személyek, egyéb szervezetek bevonásával hozzájáruljon az Dél-Pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetben kezelt, fekvő- és járóbeteg ellátásban részesülő pácienseknek, hozzátartozóinak betegségmegelőző, gyógyító tevékenysége optimális feltételeinek megteremtéséhez. Az Alapítvány számlaszáma: 11705008-29919907

Az Animal Cannibals mindenképpen segíteni fog, de nem multimilliomos. Ezért az átutalandó összegre vonatkozóan az alábbiak szerint rendelkezik. Elsősorban a fenti Youtube videó-link nézettség jelzője alapján állapítja meg az átutalandó összeget. Azonban bármekkora a nézettség, minimum 20.000 forintot, de maximum 1 millió forintot fog utalni.