Most szól:
Vezeti:
×
2020.04.08 Szerda . 19:04

Új klip a Margaret Islandtől!

Megjelent a Margaret Island legújabb klipje, mely a Valahol című számhoz készült. Az emlékekről, elengedésről és továbblépésről szóló dal videójáért a neves kliprendező, Miki357 felelt. Hazánk egyik legnépszerűbb popcsapata a dél-angliai Brightonban állt a kamerák elé még januárban – abban a városban, amely sokszínűségéről és pezsgő éjszakai életéről is híres.

A Margaret Island a tagok legkedvesebb európai városban készítette el a klipet - amely, Lábas Viki szerint hasonló körülményeket kínál az alkotáshoz, mint szülővárosa, Fonyód.

Brighton az egyik kedvenc városunkká vált az utóbbi időben. Vannak már kedvenc kávézóink, éttermeink, szórakozóhelyeink, sőt, még egy gyilkos cukrászdát is felfedeztünk magunknak, amit csak haladóknak mernénk ajánlani! Igazán inspiráló a kinti közeg, ráadásul ott is víz közelben tudunk lenni/alkotni, Fonyódhoz hasonlóan. Sok zenészt ismertünk meg, barátságok köttettek, így pláne alig várjuk, hogy vége legyen az önkéntes karanténnak és újra visszatérhessünk oda!”, meséli Lábas Viki énekesnő.

A klip ötlete váratlanul jött. A zenekar épp Brightonban tartózkodott, és felhívta Miki357 rendezőt, hogy utazzon ki hozzájuk. A Margaret Island tagjai közben átalakították a szállásukat, és Miki érkeztével már kezdődhetett is a forgatás. Az egészben az az érdekes, hogy maga a dal is odakint született, a szövegért Törőcsik Kristóf felel. A társas kapcsolatok szövevényessége, bonyolultsága, a másik igazán mély megértése, a döntéseink súlya és az időnkénti tanácstalanság is visszaköszön a sorokban.

“Számomra a dal az elengedésről és arról a megnyugtató érzésről szól, amikor egyedül maradsz hirtelen egy kapcsolat után, mégis úgy érzed, hogy minden rendben van, és elég erős vagy ahhoz, hogy újra teljességet és boldogságot érezz magad körül”, egészíti ki Lábas Viki. A dalt vasárnap saját Fb-oldalukon szobakoncerten is eljátszották.

Szintén közelmúltbeli hír a jelenleg egy balatoni alkotótáborban dolgozó Margaret Islanddel kapcsolatban, hogy pár héttel ezelőtt koncertlemezt jelentetett meg Live címmel.

Az albumon többek között Áron András Apey, Papp Szabi, Zentai Márk, Palya Bea és a Heureka Pop Orchestra is közreműködik.