Most szól:
Vezeti:
×
2020.04.09 Csütörtök . 16:36

Gamer bed japánból és a magyar vírus app - VIDEO

Erről szól a mai KiberMa 21.35-kor az M2 Petőfi TV műsorán

Ez lesz a KiberMa mai adásában:

  • A Covibed alkalmazás fejlesztőivel beszélgettünk, amelynek segítségével a digitális betegágy nyilvántartás is lehetségessé válhat a jövőben.
  • Csiti kipróbálta a teqball új applikációját, amelynek segítségével otthon sem unatkozik, hanem különböző feladatokkal fejlesztheti labdás képességeit.
  • Kipróbáltuk a Resident Evil harmadik részének Remake változatát
  • valamint természetesen a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság legfrissebb eredményeit is átnézzük!

KiberMa csütörtök 21.35  M2 Petőfi TV

Egy kis szpojler a Resident Evil 3 remake-ről: 

A Resident Evil 2 megkapta tavaly a Resident Evil 7 grafikáját, és a fix kamera nézetes játékmenetet egy folyamatos TPS nézetre cserélték amely a sorozatban eredetileg a 4-ik résztől volt jelen. Valamint persze kicsit csiszolták a menüt, és az irányítást, így tökéletes elegye lett annak amit a régiekben imádtunk, de mégis új köntösben. Lássuk a harmadik rész felújítását. A Resident Evil 3 eseményei rögtön a második rész után folytatódnak, de más főszereplőkkel. Egyikük Jill Valentine, akit a Resident Evil első részében láthattunk időrendben utoljára, valamint egy az Umbrella vállalatnál dolgozó zsoldos katona Carlos Oliviera. A Játék elején, egy roppant hangulatos bevezető után, ahol megtudjuk, hogy a híres vírus kiszabadult, és a várost zombik lepték el, már fel is bukkan a játék legemlékezetesebb emblematikus figurája Nemezis, aki szinte az egész játékon át folyamatosan Jill-t fogja üldözni, és a legváratlanabb pillanatokban felbukkanni.

Magyar Nemzeti Esport Bajnokság

A kártyások kaptak egy hét pihenőt, ezért a négy csapatjáték volt terítéken a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság ötödik hetén! Meglepetésekből és kiváló egyéni teljesítményekből ezúttal sem volt hiány, ez történt a múlt heti összecsapásokon.

  • CSGO

Az ötödik forduló a KmK-ról szólt, ugyanis a hivatalos és a pótmeccsüket is simán behúzták. Utóbbit nem is akárhogy, hiszen a Budapest Five-ot sikert 16-9-re móresre tanítaniuk Inferno-n.

  • League of Legends

Váratlanul szenvedte el az első vereségét a Wonder Stag csapata, akik az Afterglow ellen maradtak alul. A fantasztikus győzelem után nem várták sokan, hogy az Illés Akadémia megállíthatja Túróstészáékat, de Blackii Katarinája másképp gondolta.

  • PUBG

A K&H MNEB PUBG ötödik zárt fordulója különleges volt, ugyanis a ligát vezető Grim Ravens ezúttal nem jutott be a zárt fordulóba, így pedig a tabellán mögötte lévő 3-4 csapatnak tökéletes lehetősége nyílt arra, hogy átvegyék a vezetést.

  • R6S

Az első olyan hetet produkálta a mezőny az erőviszonyokat és végeredményeket tekintve, mely abszolút a papírformát követte. A rangsor alapján előrébb álló csapat behúzta a meccsét.

A részletek ma 21.35-kor az M2 Petőfi TV műsorán