Most szól:
Vezeti:
×
2020.04.09 Csütörtök . 10:53

Hétköznapi Hős

Március 31-én reggel a Talpra magyar csapata elindította a ‘Hétköznapi Hős’ nevű felhívását. Az aktivitás során minden nap egy-egy munkacsoport legnagyobb hőseit keressük, akiket a hallgatók jelölhetnek.

Április 9-én csütörtökön a rendvédelmi dolgozók a hétköznapi hőseink. Ezért szeretnénk megköszönni minden rendőrnek, katonának, biztonsági szektorban dolgozónak a munkáját, amit ebben a nehéz helyzetben is kitartóan végeznek.

Egyik hallgatónk testvérét jelölte, aki készenlétis rendőr. "Számomra ő egy hős, aki a nem csak lázat mér a határon belépőknél és őrzi a vírusos betegeket, hanem még otthon is helytáll: főz, kertészkedik, ablakot pucol, bevásárol az idősebbeknek is és sokat foglalkozik a gyerekeivel is." Egy másik üzenetküldőnk férjének mondott hálát a munkájáért: "Az én hősöm a férjem, aki mint balesethelyszínelő teljesít szolgálatot. Most is és húsvétkor is dolgozni fog. Nagyon szeretjük."

Továbbra is várjuk a hétköznapi hősöket! Ha te is ismersz ilyen embert/embereket, küldd el nekünk SMS-ben a 0630-30-30-380-as telefonszámra, és kövess minket a Facebookon is!

A korábbi napok hétköznapi hőseit itt találjátok:

- Egészségügyi dolgozók

- Árufuvarozók

- Élelmiszerbolti dolgozók

- Gyógyszerészek, patikusok

- Mezőgazdaságban dolgozók

- Szemétszállítók

- Élelmiszer előállítók