Most szól:
Vezeti:
2020.04.12. Vasárnap 16:20

Titokban álmodoztunk #maradjotthon verzió

"Három hete, hogy itthon vagyunk. Elképesztően finomakat főzünk, edzünk, rendet tartunk, mondhatni kezdjük elfogadni az adott rendkívüli helyzetet." Műsorvezetőnk LOLA egyik legnagyobb slágerével, a Titokban álmodoztunk című dallal lepte meg rajongóit.

"A színpad és ez a zene elképesztően hiányzik, de szerencsére erre is találtunk megoldást." - írja az M2 Petőfi TV műsorvezetője LOLA.  "A párommal összeraktunk egy itthoni mini stúdiót a szomszédaink legnagyobb örömére, én pedig mostanában éjjel-nappal énekelek."

"Régóta szerettem volna zenélős ,,házi” videókat készíteni, de eddig nem igazán volt rá idő. Instagrammon pedig egyre több üzenetet kaptam a követőktől, amiben azt kérték tőlem, hogy énekeljek. Hogy miért pont a Titokban álmodoztunk? Azért, mert egy instagrammos szavazáson ez a dal kapta a legtöbb voksot. Ez az a dal, ami a mai napig a szívem csücske és amire igazán büszke vagyok. 17 évesen énekeltem először, nulla élettapasztalattal, de már akkor is hatalmas szívvel. Most, felnőtt fejjel nekem is - és mindenkinek aki velem együtt nőtt fel - mást jelent. " - írja a petofilive.hu számára LOLA.

 

 

 

"Egy kis Kulissza: amikor a dal első, demó verziója megszületett, a kiadóm nem igazán hitt benne, túl komolynak gondolták egy akkor még csak 17 éves lánynak. Viszont én első hallásra beleszerettem és nem tudtam elengedni. Azóta is ezt tartom az egyik legjobb döntésemnek. 😊"

Hallgassátok szeretettel!