Most szól:
Vezeti:
2020.04.25 Szombat . 07:56

Az Akusztikban: Váczi Eszter és a Quartet

Az arany-, és platinalemezes Váczi Eszter - és a Quartet új hangzással, régi dalokkal és Fekete-Kovács Kornél vendéggel kiegészülve az Akusztik színpadán!

Egy különleges de jellegzetes hang és ismerős jazz slágerek. Váczi Eszter quartetjével együtt varázsol különleges pillanatokat az A38 hajó színpadára.

Váczi Eszter a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskolában kezdte - és  Zeneakadémia jazzének-tanszakán fejezte be énekesi tanulmányait. 2001-ben végzett, de ekkor már évek óta szerepelt közönség előtt a Jazz+Az tagjaként.

A Quartet tagjai (Gátos Bálint (basszusgitár),  Schneider Zoltán (gitár), Gyenge Lajos (dob), Gátos Iván(zongora),  - és a másik formáció, a Váczi Eszter és a Szörp  tagjai is főiskolai barátok voltak. Eszter emellett  énekelt/énekel még az ESP-ben, a Budapest Jazz Orchestrá-ban,  a Modern Art Orchestrá-ban, a Fernk-ben, a Hárshegyben és a Hatokban is.

A Quartet sikere megalakulásától kezdve töretlen: már a a 2009-es első album aranylemez lett, 2011-re pedig platinalemez. Most az Akusztikban  új hangzással lepik meg a közönséget - és egy különleges nagyformátumú jazzmuzsikust hívtak vendégül: a Liszt Ferenc-díjas Fekete Kovács Kornélt. 

Különleges élmény lesz a Váczi Eszter és a Quartet Akusztik: április 26-án 22:00-kor a Petőfi Rádióban és április 27-én hétfőn, 22:15-kor az M2 Petőfi TV-n.