Most szól:
Vezeti:
2020.04.27. Hétfő 12:03

Egy gyönyörű dal új köntösben - íme a Mama kérlek 2020-as változata

Anyák napjára készülve hazánk négy, ikonikus zenei alakja közösen dolgozta fel Bródy János: Mama kérlek című dalát. Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Járai Márk és Horváth Tamás a STRAND Fesztivál felkérésére állt mikrofon elé, hogy több tízezer fesztiválozó nevében mondjanak köszönetet minden anyukának. A STRAND ALLSTARS klipje pár nappal Anyák napja előtt, április 27-én debütált. A MOL és az Együtt az Autistákért Alapítvány a kliphez kapcsolódóan autista gyerekeket egyedül nevelő anyukákat támogat.

A STRAND ALLSTARS tagjai a dal születése során nem is találkoztak egymással, a felvétel eredetileg tervezett időpontját a koronavírus járvány miatt le kellett mondaniuk, a dal és a videoklip a művészek otthonában, házi stúdiójában készült. A klipben az előadók gyerekkori fotói és a STRAND Fesztivál életképei váltják egymást. A zenei alapot Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint, a Margaret Island tagjai készítették.

A MOL és az Együtt az Autistákért Alapítvány minden egyes klip megtekintés után 1 Ft-tal támogatja az autista gyerekeket egyedül nevelő, hátrányos helyzetben lévő anyukákat.

 

 

Forrás: Nagyon Balaton Sajtó

Kép: Lábas Viki - Hegyi Júlia Lily; Rúzsa Magdi - Mark A. Rosta; Horváth Tamás - Vajda István (Budapest Park); Járai Márk - Krizsán Csaba (MTI)