Most szól:
Vezeti:
×
2020.05.01 Péntek . 11:43

A K&H MNEB 8. hetén egyetlen játékról szólt minden.

A Leageue of Legends kieséses szakasza öt napon keresztül zajlott, hogy a végén kiderüljön, melyik csapat emelheti magasba a virtuális bajnoki trófeát!

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság a kialakult helyzet ellenére tovább dübörög, sőt... Biró Balázs, a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) elnöke, aki egyben az Európai E-sport Szövetség Tanácsadói Bizottságának is nem rég megválasztott tagja, a KiberMának elmondta, hogy tovább nőtt az esport népszerűsége Magyarországon.

Egyébként a mostani fordulóban nagyszerű formában kezdte meg a playoffot az Illés Akadémia! Spirit, BENZZ és Escik vezetésével könnyed győzelmet arattak a KmK Esports ellen, majd óriási csatában győzték le a Grim Ravens ötösét.

És bár a Team Plague jelentette számukra a végállomást, de a három meccses összecsapás nem volt lefutott egyetlen pillanatig sem. A Plague képes volt erőt meríteni az Illés elleni győzelemből, ami sikeresen kitartott az Afterglow elleni párharc során is. 2-1-re diadalmaskodtak Pareszék, ezzel a tavalyi szezon bajnoka ezúttal is a döntőig menetelt.

Döntő

Az egyik oldalon a Wonder Stag Esports játékosai sorakoztak fel, velük szemben az alapszakasz bronzérmesei élezték kardjukat. Egy jól sikerült tiltási és választási fázis után a WSE domináns játékkal, ellentmondást nem tűrően hozta el az első győzelmet.

A kijózanító pofon után összeszedték minden tudásukat a plague-esek és a továbbiakban ők irányították a Bo  5-ös szériát. Hiába próbálkozott eltérő taktikákkal az alapszakasz győztese, semmilyen ellenszer nem volt elég a Plage ellen. Így végül 3-1-gyel megvédte bajnoki címét a Coatpustmain, Paresz, sk1nzor, mihaibaros, geller ötös!

2019 után 2020-ban is a Team Plague ülhetett fel a K&H MNEB LoL trónjára!

KiberMa csütörtök 22.15 M2 Petőfi TV