Most szól:
Vezeti:
×
2020.05.01 Péntek . 10:48

Akusztik Legendák: Rudán Joe

Ezen a különleges jubileumi koncerten a Rudán Joe Akusztik duó-felállás kiegészül a Rudán Joe Band zenészeivel. A koncert folyamán Rudán Joe pályafutása során sikerre vitt dalok csendülnek majd fel, meghitt, akusztikus hangszereléssel.

A pécsi származású, életműdíjas Rudán Joe, Baranya megye díszpolgára, 20 évig volt a frontembere a Pokolgép zenekarnak, 10 évig a P. Mobilnak, 6 évig a Dinamitnak, valamint alapító tagja volt a Mobilmánia együttesnek, ahol 5 évig énekelt. Jelenleg az Atilla Fiai Társulat tagja, illetve saját formációi a Coda utódzenekarának tekintendő Rudán Joe Band és a Rudán Joe Akusztik.

A Rudán Joe Akusztik idén ünnepli 10 éves születésnapját, melyet a legendás énekes Rudán Joe gitáros barátjával Tóth Lászlóval alapított.

Az akusztikus duó a 10 év alatt több száz koncertet adott országszerte, de a határainkon túl is számos meghívásnak tettek már eleget. Ezen a különleges jubileumi koncerten a felállás kiegészül a Rudán Joe Band zenészeivel.

A koncert folyamán Rudán Joe pályafutása során sikerre vitt dalok csendülnek majd fel, meghitt, akusztikus hangszereléssel. Rudán Joe Akusztik május 3-án 22:00-kor a Petőfi Rádióban és  május 4-én hétfőn, 22:15-kor az M2 Petőfi TV-n.