Most szól:
Vezeti:
2020.05.04. Hétfő 17:49

Otthon zenélős videó a Metallicától!

James Hetfield énekes-gitáros, Kirk Hammett szólógitáros, Robert Trullijo basszusgitáros és Lars Ulrich dobos most beenged minket otthonába - és eljátszanak négyen egy régi klasszikust!

Az elmúlt hetekben számos előadó és együttes adott otthoni koncertet, és ahogy arról mi is beszámoltunk  , a Rolling Stones tagjai külön helyszínekről bejelentkezve együtt eljátszották a You Can’t Always Get What You Want című régi slágerüket. Ezúttal a Metallica rukkolt elő hasonlóval: a Blackened című 32 éves dalukat adták elő. Ilyen volt:

És most sokat változott: akusztikus verzióban adták elő a Metallica-tagok - mégpedig nem is akárhol. A Stones tagjaihoz hasonlóan James Hetfield énekes-gitáros, Kirk Hammett szólógitáros, Robert Trullijo basszusgitáros és Lars Ulrich dobos is egyaránt a saját otthonában játszotta fel a saját részét.

A Blackened a Metallica 1988-as, ...And Justice For All című negyedik albumának nyitódala. Ez a lemez volt a kaliforniai zenekar első igazán nagy sikere – az óceán mindkét partján bejutott a top 10-be. Olyan klasszikusok találhatóak még rajta, mint pl a One.

De ezen a  lemezen szerepelt a  Harvester Of Sorrow és nagy siker lett a címadó dal is. Szintén fontos megemlíteni, hogy ezen a lemezen debütált az együttes akkor új basszusgitárosa, Jason Newsted, aki 2001-ig maradt a csapatban. Végül egy minket érintő, fontos infó: mindössze 17 nappal az ...And Justice For All megjelenése után adta a Metallica az első magyarországi koncertjét.