Most szól:
Vezeti:
×
2020.05.09 Szombat . 10:07

Az Akusztik Legendák fellépője a Latin Varázs

Egymásra talált a rock gitáros és a folk rock hegedűs! Egy magyar-latin produkció, mely Kaliforniában is meghódította a spanyol ajkú latin közönséget!

Szűcs Antal Gábor gitárművész és Gál Péter hegedűművész igazi egymásra találása eredményeképpen jött létre a Latin Varázs - ez az igazán különleges produkció.

Szűcs Antal Gábor, akinek mindegy, hogy latin zenét vagy kemény rockot játszik, csak élvezze a közönség. Számos ismert zenekarban és csapatban játszott már: Hungária, Skorpió, Dinamit, ős Bikini, Bojtorján, és még sorolhatnánk. Az egyik legnagyobb állami kitüntetést is kiérdemelte tavaly munkásságával.

Gál Péter a Kormorán Együttes alapító tagja és a legsikeresebb periódusának alkotó tagja egészen 1990-ig. Több élvonalbeli zenekar pályára állítója volt, mint producer és lemezkiadó-igazgató.

Az Akusztikban vendégül látták a Triász zenekart és Zselencz László basszusgitárost, akikkel három dalt adtak elő közösen. Az Edda Művek - Álmodtam egy világot, Cserháti Zsuzsa - Elfelejtett dal és Szűcs Antal Gábor egyik legnépszerűbb szerzeményét a Dédapám c. dalt.

Latin Varázs Akusztik május 10-én 22:00-kor a Petőfi Rádióban és május 11-én hétfő este 22:15-kor az M2 Petőfi TV-n.