Most szól:
Vezeti:
2020.05.18. Hétfő 14:45

Autósmozi helyett „autóskoncert" - dalpremier és egy nagy bejelentés a Talpra magyarban

Különleges vendégekkel kezdődött a hét a Petőfi Rádióban. A Talpra magyarban ugyanis (telefonon keresztül) a Tankcsapda két tagját, vagyis Lukács Lacit és Fejes Tomit hallhattuk.

A zenekar egy nem mindennapi bejelentéssel, és egy dalpremierrel „érkezett” a műsorba. Mielőtt még a „Szüless meg újra” című szerzemény felcsendült volna a rádióban, Harsányi Levi és Bikfalvi Tamás kifaggatták Lukács Laciéket a készülő nagy projektjükről.

A Tankcsapda ugyanis Magyarországon először „autós buli” keretein belül fog két koncertet adni a rajongóknak.

Május 29-én Debrecenben, egy körszínpadon fog játszani a zenekar, amit kb. 600 autó tud majd körbeállni, így minden egészségügyi szabályt betartva csendülnek fel a Tankcsapda régi és új dalai. A koncert második állomása 30-án lesz Székesfehérváron, ahol pedig kb. 300 autó tud majd „leparkolni”.

A különleges bulira pedig most ti is nyerhettek belépőt! Ehhez nem kell mást tennetek, csak küldjétek el SMS-ben az #autósdalpremier üzenetet, és hallgassátok minden nap a Talpra magyart, ha pedig ti vagytok a szerencsések, egy felejthetetlen Tankcsapda koncerten vehettek részt.

Minden további részlet hamarosan elérhető lesz a Tankcsapda Facebook oldalán, ezért érdemes őket követni. Aki pedig szeretné visszahallgatni a Talpra magyar adását, az IDE kattintson!

Kép: Tankcsapda Facebook