Most szól:
Vezeti:
×
2020.05.18 Hétfő . 13:56

Itt a Jammal & The GrooveTroop klipje!

A Jammal & The GrooveTroop 2017-ben alakult. Tagjai: Jammal (rap, beatbox, dob), Oláh Márton (szaxofon), Simai László (trombita), Tóth Gergő (trombita), Koppányi  Béla (harsona) és Jakab Gedeon (tuba).A srácok saját meghatározásuk szerint a brassbeat műfajában utaznak – a hip hop, a pop és az R&B motívumait ötvözik fúvószenével.

Felállásuk igencsak rendhagyó, ugyanis a különböző fúvós hangszereket ritmikus rap szövegekkel és pörgős beatboxolással fűszerezik. Az akusztikus instrumentumok lehetővé teszik, hogy a produkció bármilyen helyszínen, akár hangosítás nélkül is megszólaljon. Az együttes repertoárjában szerepelnek – a mai és régebbi világslágerek mellett – saját szerzemények is. Melyek közül most itt is a legfrissebb darab, Oha címmel.

Jammal, a zenekar vezetője a szerelem témáját dolgozza fel a szövegben, de a komolyság mellett a humor is előbukkan a sorokban. A rapper ezt a dalt a feleségének írta, akivel már 15 éve boldog házasságban él. A részben animációs klipet Farkas Gábor Gábriel készítette.