Most szól:
Vezeti:
2020.05.20. Szerda 16:24

„Életöröm, életigenlés, hála, energikusság" - íme Palya Bea legújabb dala és klipje

Vadiúj dallal jelentkezett Palya Bea, ami május 21-én Boros Csabánál, a Minek nevezzelek című műsorban is bemutatásra kerül, természetesen egy interjú kíséretében az énekesnővel. Az 'Élet' dalhoz pedig már egy különleges, közösségi videoklip is készült.

A dal témája röviden az életöröm, életigenlés, hála és energikusság, amit szerettek volna a klipben is átadni, de a vírushelyzet kicsit átírta a terveket. Így viszont egy igazán családias, közösségi videoklip készült az ÉLEThez. A videóban ugyanis rajongók, partnerek, művészek, barátok, ismert és civil emberek szerepelnek, akik telefonnal készítettek házi, mini felvételeket. A klip bemutatja, hogyan lehet a karanténban is megtalálni a szépséget, így az ÉLET valóban az életörömöt sugározza, de győződjetek meg róla ti is!

Nekünk, a Petőfi Rádiónak pedig különösen kedves ez a klip, hiszen a szemfülesek észrevehették, hogy két műsorvezetőnk - Péczeli Dóri és Boros Csaba - is feltűnik benne.

Ha szeretnétek még többet megtudni a dalról és a klipről, akkor hallgassátok csütörtökön (21-én) 19 órától a Minek nevezzelek műsorát!