Most szól:
Vezeti:
2020.05.21. Csütörtök 11:11

Grillezz kannibálokkal !

Kerti főzőcskék, családi baráti grillezések - készülj a nyárra az Animal Cannibals új dalával és klipjével!

 

Szerencsére lazulnak a rendkívüli helyzet miatt bevezetett korlátozó intézkedések. Koncerteket egyelőre még sajnos nem lehet tartani, úgyhogy a koncerttilalom feloldásáig a zenészek közül sokan új dalok készítésével töltik ezt a nehéz időszakot. Akárcsak az Animal Cannibals, akik kesergés, panaszkodás és karanténvideók helyett egy új, vidám, nyári dallal rukkoltak most elő, Grillezz! címmel. A szövegben és a klipben a családi-baráti grillezések és kerti főzőcskézések elevenednek meg. A dal két hete jelent meg, és most itt a videó is.

Jelenleg még úgy tűnik, hogy augusztus 15-ig semmilyen koncertet nem tudunk tartani. Mi továbbra is igyekszünk betartani a szabályokat. Én imádok grillezni, Ricsi pedig a bogrács nagymestere. Szerencsére kertes házban lakunk, így a ránk szabadult rengeteg szabadidőben bőven van időnk tökéletesre fejleszteni a szakács tudományunkat” -  mondta Qka MC.

 

„Én már a panelban leélt 35 évem alatt is sokszor grilleztem az erkélyen, természetesen, elektromos grillsütővel. Régen többször kirándultunk, és az erre kijelölt helyeken húst sütöttünk és bográcsoztunk. A szabadban készült ételek nem csak kiváló lakomát jelentenek számunkra, hanem felejthetetlen családi élménnyel is gazdagodunk minden alkalommal. Ezek az érzések ihlették legújabb dalunkat” - moondja  Ricsipí.

Az Animal Cannibals ezzel a vidám dallal kíván yo étvágyat! és yo nyarat! mindenkinek.