Most szól:
Vezeti:
×
2020.05.21 Csütörtök . 11:39

KiberMa - díjra jelölve!!!

Önvezető autók, programozott drónrajok, nyomtatott szervek, a legújabb játékok és a legrfirrsbb hírek jóhétről hétre az infotechnológia világából! Ezena héten a 101. adásához érkezett a KiberMa. Az infotech-, és gamermagazint most Az Év Esportja Díjra jelölték Médiatartalom-, és felület kategóriában!

Mennyire a jövő - és mennyire a jelen a mesterséges intelligencia? Mikor lehet része a mindennapjainknak? vagy már ma is az? Hogy működik együtt az emberi agy és az AI?  A Kiberma rendszeresen elhozza Nektek a legújabb innovációkat a területről.

Hétről hétre a legújabb játékokat is felfedezhetitek Endrével és/vagy Csitivel - hogy megtudjátok, mire számíthattok egy-egy fejlesztő jóvoltból.

Megismerhetitek személyesen a legjobb esport-játékosokat is a Kiberma interjúiból - lassan már 2 éve.

A műsor múlt héten jelentkezett a jubileumi 100. adással  - benne a legjobb pillanatok és a legvidámabb bakik a műsor történetéből.

A KiberMa adásaiban hétről hétre beszámolót láthattok a Magyar Nemzeti Esport Bajnokságról - sőt, az eseméyneket is követjük, hiszen a karantén-időszakban sem maradtak el a versenyek, sőt.

- Az M2 Petőfi Tv vezetősége 2018-ban keresett meg minket azzal az ötlettel, hogy készítsünk egy gamer műsort. A cél az volt a kezdetektől, hogy olyan emberek számára is elvigyük az esport és a gaming világát, megismertessük velük a legújabb játékokat és technológiákat, akiktől távolabb álltak ezek a dolgok, sőt eseteként előítélettel rendelkeztek róluk. Nagyon örültünk ennek a felkérésnek, mert találkozott a mi elképzeléseinkkel is – árulta el a magazin szerkesztője és egyben rendezője, Cs. Nagy Endre – a jelölés azért különösen jó érzés, mert ezek szerint az esport szakma hazai képviselői is felfigyeltek a munkánkra”.

Az, hogy elnyeri-e az M2 Petőfi TV magazinműsora a rangos kitüntetést, május 26-án derül ki.Addig is tarts a KiberMával!

Ma 22-05-kor ezekkel várunk 101. adásban az M2 Petőfi Tv-n:

A KiberMa mai adásában, a muzeológus és régész csapatunk Flóra és Endre ismét összefog, hogy ezúttal természeti csapások miatt mára a megszűnés szélére sodort helyekre vigyen el bennünket az internet segítségévével. Ki nem szeretne az ősi Egyiptomban vagy az ókori Görögországban turista lenni? Endre bemutatja nekünk az Assassins Creed Origins és Odyssey a napokban ingyenessé vált barangoló módjait is, ahol egzotikus időben és helyeken lehetünk úgy, hogy még soha.

Kipróbáltuk a retró játékok egyik legújabb jeles képviselőjét, az Ion Fury-t

Valamint szokás szerint a magyar Nemzeti E-sport Bajnokság legújabb eseményeit is megvizsgáljuk.