Most szól:
Vezeti:
×
2020.06.03 Szerda . 21:32

KiberMa - online színházi bemutatók a Madáchban!

SzínházON - a Madách rákapcsolt! Online előadások premierjével készülnek a héten és a jövő héten! A KiberMa megmutatja, hogyan! Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter, Kovács Lotti és Szemenyei János mesél a rendhagyó próbákról ma este az M2 Petőfi Tv-n 22:15-től! Ezután pedig Csitivel tesztelhetsz otthoni edzésprogramot - és a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság legfrissebb hírei is jönnek!

A KiberMa  adásában ellátogatunk egy új, rendhagyó online előadás próbájára! A kialakult helyzet miatt színészpárok otthonából streamelt előadásokkal készül a Madách Színház. Az alkotókkal beszélgettünk az új kihívás nehézségeiről, a saját otthonukban létrehozott előadás furcsa és izgalmas helyzetéről.

Vajon hogyan dolgozott otthon  Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter Carol Rocamora: Örökké fogd a kezem című darabján? És hogyan rendezte őket Szirtes Tamás?

A bemutató adásunk napján, június 4-én lesz!

És milyen  a munka  Kovács Lotti és Szemenyei János számára Bernard Slade: Jövőre veled ugyanitt című vígjátékán Harangi Mária rendezővel? ők még javában dolgoznak, a bemutató június 11-én lesz majd.

És persze más is lesz még a mai KiberMában: Ingyenes játékot fejlesztett egy online áruház? Bizony,  a videójátékipar területén idegennek tűnő cégek is gondolkodnak már videójáték fejlesztésben. Ennek egyik első képviselője, a Crucible, amit ki is próbáltunk. És persze a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság eseményeiről is beszámolunk!

Kiberma, csütörtökönként az m2 Petőfi tv-n 22.15- től!