Most szól:
Vezeti:
×
2020.06.04 Csütörtök . 14:36

Az Akusztikban: Jónás Vera Experiment

Jónás Vera Experiment - különleges akusztikus koncert az A 38 színpadán! Vendég: G. Szabó Hunor és Várnai Szilvia! Június 8 hétfő 22:10 M2 Petőfi TV-n!

Jónás Vera, Fonogram és Artisjus-díjas énekes-dalszerző finom dalaival elringat, tigris-vadságával pedig táncba hív.

Vera nevét külföldön is egyre többen ismerik, miután fellépett a Eurosonic 2017-en, ami Európa legnagyobb showcase fesztiválja, illetve a dél-koreai Zandari Festán.

Az első lemez (GAME) megjelent Japánban is, ahol turnézott is 2015 tavaszán, de a zenekar folyamatosan játszik Európában is, többek között Németországban, Belgiumban, Hollandiában, Romániában és Ausztriában.

2017-ben a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató döntőjébe szavazta a zsűri és a közönség. A Launching Gagarin Records & Management által 2016 áprilisában kiadott második lemez, a Tiger, Now!, kiváló fogadtatásban részesült mind a közönség, a szakma és a sajtó részéről.

A Jónás Vera Experiment az Akusztikra Várnai Szilvia zongoristát és a Qualitonsból ismert G. Szabó Hunort hívta vendégül. Jónás Vera Experiment június 7-én 22:00-kor a Petőfi Rádióban és június 8-án hétfőn 22:10-kor az M2 Petőfi TV-n!