Most szól:
Vezeti:
×
2020.06.11 Csütörtök . 18:12

61 éves lett a legcinikusabb zsenit alakító Hugh Laurie

1959. június 11-én született Hugh Laurie, akit legtöbben a Doktor House című sorozat szókimondó orvosaként ismernek. A színésznek kétségkívül Dr. Gregory House karaktere hozta meg a világsikert, de láthattuk még olyan produkciókban, mint például a 101 kiskutya, a Stuart Little, kisegér vagy éppen a Holnapolisz.

A színészeten túl Laurie íróként, zenészként, és humoristaként is tevékenykedik. A ma 61 éves Hughnak pedig nem csak Dr. Houseként voltak emlékezetes mondatai.

Születésnapja alkalmából íme a színész legjobb mondatai!

„A lányok bonyolultak. A hozzájuk járó használati utasítás 800 oldal, amiből legalább négy fejezet hiányzik, rosszul van fordítva, és alig érthető.”

 

„Nem szeretek hátra nézni, meg a múlton rágódni. Sokkal jobban érdekel a jövő. Olyan vagyok, mint az aranyhal: azt látom, ami közvetlenül ott van az orrom előtt.”

 

„A háborúban bármelyik fél is hívja magát győztesnek, nincsenek győztesek. Mindenki vesztes.”

 

„Sokkal jobban akartam, hogy ez a darabka valóság álommá váljék, mint amennyire valaha azt akartam, hogy bármely álmom valóra váljék.”

 

„A férfiaknak nincsenek céljaik. Így aztán kitalálnak párat, és felállítják azokat egy focipálya két végében.”

 

„Képtelen vagyok bármi értelmeset mondani. Merthogy nem írtam köszönőbeszédet. Kár, hogy ilyesmit nem lehet készen venni. Itt egy erős piaci rést látok. Egy Dolce & Gabbana-beszéd biztos nagyon szép lenne.”

 

„A fájdalom egy esemény. Megtörténik veled, aztán foglalkozol vele, ahogy akkor éppen tudsz.”

 

 

Kép: Getty Images