Most szól:
Vezeti:
×
2020.06.11 Csütörtök . 11:45

KiberMa - Csiti, mint Thor

Vajon milyen az új otthoni edzésprogram, amelyhez maga Thor - azaz Chris Hemsworth adta a nevét? Próbáld ki Csitivel! Vagy Endrével az új Skulattack-ot! Vagy az MNEB játékosaival a versenyt! KiberMa, ma este 22.15-től az M2 Petőfi Tv-n!

A KiberMa mai adásában a technológiai fejlesztések egyik legfontosabb területén néztük meg hol tartunk jelenleg. Robotok? Ugyan… Szuperszámítógépek? Uncsi… Űrkutatás? Az annyira két héttel ezelőtt… dehogy: takarítás! Dóri kipróbálta hol tart a porszívók tudománya.

Az elmúlt két hónapban sok otthoni edzés-applikáció került előtérbe, hiszen kiemelt fontosságot kapott a digitális segítséggel lakásban végezhető testmozgás. Azonban arra, hogy maga Thor, azaz Chris Hemsworth adta a nevét egy új programhoz, mi is azonnal felkaptuk a fejünket. Természetesen Csiti azonnal kipróbálta, nézzük képes-e arra, hogy a villámok istene váljon belőle.

A platform játékok területén is kijött az elmúlt években jó pár igazán jó cím, amelyek kreatív megoldásaira még évek múltán is jó kedvvel emlékszünk vissza. Nézzük meg, hogy e heti játékunk, vagyis a Skelattack fel tudott-e nőni hozzájuk.

Végül természetesen megmutatjuk a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság heti történéseit is.

 

KiberMa - csütörtök, 22.15 M2 Petőfi TV !