Most szól:
Vezeti:
2020.06.19. Péntek 14:11

Az Akusztikban: New Level Empire

Hétfőn 22:10-kor az M2 Petőfi TV-n!

A vokálos, modern dance stíluson nyugvó New Level Empire egy live act formáció, mely hangszeres megoldásokkal, így gitárral, billentyűvel és elektromos dobbal hivatott életre kelteni az elektronikus zenét. A banda tagjai a hazai popélet különböző területeiről érkeztek, így – saját bevallásuk szerint – talán pont ebben rejlik az izgalmas csapatmunka. Első közös stúdiómunkájuk eredménye a „The last one”, mellyel bekerültek a Dal 2014 c. műsorba és egészen a döntőig meneteltek.

A Dal 2015 műsorba a „Homelights” c. dalukkal jelentkeztek, mely bemutatkozó nagylemezük címadója is egyben.

A Homelights-ot az Akusztikban is meghallgathatod - hétfő este!

2017-es első kislemezük, a Hallod Látod Érzed, áprilisban jelent meg, amelyhez klip is készült. Ugyancsak ebben az évben jelent meg a Valahol valamit valakivel album, amelyről a Belédfulladnék majdnem másfél évig vezette a magyar rádiós top 40-es listát. 2018 tavaszán jelent meg Odafuthatnánk című daluk, amely a Strand Fesztivál himnusza lett.

Az év második felében hozták ki a Republic zenekarral Közös valód című dalukat, amely újra a magyar toplisták csúcsára tört, éppen ezért az Akusztikban a Republic-os Boros Csaba volt a vendégük.

New Level Empire  június 22-én hétfőn 22:10-kor az M2 Petőfi TV-n!