Most szól:
Vezeti:
×
2020.07.11 Szombat . 23:44

Nem lehet elég korán kezdeni: 1 éves miniséf az internet új sztárja!

Kobe még nem tud beszélni, járni is csak nemrég tanult meg, de a konyhában már otthonosan mozog: süt-főz - némi szülői segítséggel. A tüneményes, 1 éves kisfiú hamar belopta magát a netezők szívébe, alig pár hónap alatt 2 és fél millió követője lett az Instagramon.

Kobe édesanyja egy interjúban azt mesélte, hogy eredetileg csak a barátaiknak akarta megmutatni, hogy a kisfia mennyire ügyesen tesz-vesz a konyhában (természetesen az ő irányítása és felügyelete mellett), és egyáltalán nem volt célja, hogy sztárt faragjon belőle. A Kobe eats oldalt februárban indította az Instagramon, és alig fél év alatt 2 és fél milliósra duzzadt a rajongótábor. Még a Michelin-csillagos sztárszakács, a pikírt stílusáról ismert Gordon Ramsay is elolvadt a kisfiú egyik videójától.

 

 

Nem is csoda, hiszen Kobe egyszerűen imádnivaló, ahogy lelkesen gyúrja a pizzatésztát, vagy épp teljes átéléssel klopfolja a húst, sóz-borsoz, keveri a szószt, közben kommentál mindent, babanyelven, na meg kóstolgatja szorgalmasan az egyes alapanyagokat (és egyből az arcára van írva, ha valami nem a fogára való). Szülei szerint a kedvence a sajt: bármilyen ételbe is kerül, az pillanatok alatt elfogy a tányérjáról!

 

 

Talán mondanunk sem kell, a szülők nagyon büszkék a kisfiúra, hogy ilyen otthonosan érzi magát a konyhában, és másokat is arra buzdítanak, hogy egészen nyugodtan vonják be a gyerekeket a sütés-főzésbe. Elismerik, hogy nagyobb a rumli egy-egy ilyen közös főzőcskézés után, de mint mondják, a kupit el lehet tüntetni, az emlékek viszont örökké megmaradnak.

Borítókép: Kobe eats