Most szól:
Vezeti:
×
2020.07.17 Péntek . 15:16

Akusztik Legendák: MÜLLER PÉTER SZIÁMI AndFRIENDS

Egy igazi legenda - és a legendás dalok egészen új hangzásvilággal! A Müller Péter Sziámi and Friends történetében először ad teljes akusztikus koncertet - az Akusztik Legendák adásában, M2 Petőfi Tv, hétfő, 22:10!

A Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar derűsen és merészen termékeny, innovatív, ugyanakkor szigorúan és lazán hagyományőrző alkotócsoport.Mint neve is mutatja, kipróbált baráti társaság, amely egyenként és együtt is megjárta a szocializmus és a posztkapitalizmus legjobb tűrt és tiltott formációit. Ebből következően ők azok, akik folyamatosan karbantartják az URH, a Kontroll-Csoport, a Sziámi, a korai Európa Kiadó és néhány más fontos, megszűnt vagy ritkán létező formáció kiemelkedő dalait.

Ezek a számok meghökkentő/természetes módon ma újra ugyanúgy - ha nem erősebben - hatnak, mint megszületésük pillanatában. Az egykori rajongótábor még (koncert)járóképes reprezentánsait a gyerekek és unokák generációja egyre bővülő számban egészíti ki a koncerteken, a fiatalok is kívülről fújják, amit belülről a magukénak éreznek.

MÜLLER PÉTER SZIÁMI AndFRIENDS július 19-én 22:00-kor a Petőfi Rádióban és július 20-án hétfőn 22:10-kor az M2 Petőfi TV-n!